Visie | Stijltuinen | Exclusieve buitenruimtes streeft ernaar om schoonheid te scheppen met ontwerpen die buiten de lijntjes kleuren. Buitenruimtes die in volmaakte harmonie zijn met hun omgeving, de architectuur van uw woning en uw levensstijl. En die traditionele en vernieuwende, inheemse en uitheemse elementen combineert tot een stijlvol geheel waarin élk detail klopt.

Missie | Onze missie is om u maximaal te laten genieten van uw vrije tijd door een omgeving te creëren die uw levenskwaliteit verhoogt. Een plek die u helpt om te ontsnappen aan de ratrace en uw batterijen op te laden. Een stijlvolle en glamoureuze privéoase met aandacht voor beleving en sfeer. Een tuin die tot de verbeelding spreekt in álle seizoenen.

Essentie | De krachtige eenvoud van architectonische lijnen vormt het uitgangspunt van uw tuinontwerp. De basis van uw tuin is een sterk ontwerp met perfecte verhoudingen tussen alle elementen: van groen en verharding, water en vuur, tot comfort en wellness. Door schijnbaar tegengestelde eigenschappen te combineren, ontstaat een fris en verrassend geheel. De 10 leidmotieven van onze ontwerpen:

  1. harmonieuze verhoudingen tussen groen en design, open ruimte en invulling
  2. grafische lijnen en geometrische vormen in combinatie met weelderige beplanting
  3. verrassende contrasten – zowel op het vlak van materialen als beplanting
  4. duurzame, hoogwaardige materialen
  5. visuele spanning tussen licht en donker
  6. een boeiend licht- en schaduwspel met bijzondere verlichting
  7. speelse doorzichten
  8. intieme hoekjes
  9. een ingetogen of monochroom kleurenpalet met enkele opvallende toetsen
  10. luxueuze elementen

Vertrouw uw tuindroom toe aan ons.