Placeholder

Sprookjes- achtige sfeer

Nabij het Vondelpark


Voor tuinontwerpbureau Stijltuinen was dit een bijzonder project. Deze keer zaten de ontwerpers van dit bureau niet om tafel met de bewoners maar met projectontwikkelaar Anfora Vastgoed. Ontwerper Allard van der Klooster: “Wij zijn ingestapt toen het conceptontwerp van het interieur klaar was. Specifieke wensen van de klant waren er in dit geval niet en daarom hebben we het ontwerp dicht bij onszelf gehouden.’’


Lees het artikel hier!

Placeholder

Stijlvolle patiotuin

Tuinontwerp


Een achtertuintje, ingeklemd tussen de bijkeuken en de muur van de buren, werd door de tuinontwerpers van STIJLTUINEN omgetoverd tot een stijlvolle patio met een luxe uitstraling. De vuurtafel en de roomdividers met houtblokken zorgen voor extra sfeer. “Bijzonder is dat een gedeelte van de tuin boven het water zweeft, we moesten deze dan ook als daktuin benaderen.”


Lees het artikel hier!
Placeholder

Diamant in de jordaan

Chic gardens


Tot voor kort was de tuin van deze stadswoning in de Amsterdamse Jordaan niet meer dan een veredelde zandbak. STIJLTUINEN transformeerde de ruimte tot een verrassende luxe tuin waarin water, aarde, lucht en vuur samen de sfeer bepalen. Elke buitenruimte is uniek en vraagt dus ook om een ontwerp op maat. Dat hebben de ontwerpers van STIJLTUINEN als geen ander begrepen.


Lees het artikel hier!

Placeholder

maker van Stijltuinen

Villa d’arte


Tuinarchitect Erik van Gelder ontwerpt onder de naam Stijltuinen | exclusieve buitenruimtes grote en kleine tuinen waar het luxe buitenleven centraal staat. Zijn opdrachtgevers houden van stijl en comfort. Van Gelder heeft met zijn duidelijke signatuur inmiddels de top van de markt bereikt. In zijn eigentijdse ontwerpstudio vertelt Van Gelder over zijn bezieling voor vormgeving.


Lees het artikel hier!
Placeholder

Winnend tuinontwerp

IPT Tuin


Het Informatie Platform Tuinprofessionals (IPT) zag graag in concreto een tuin die het thema van de ‘Tuinprofessionaldagen 2012’ zou belichamen. Vandaar dat er een wedstrijd werd georganiseerd onder ontwerpers. En de winnaar is… Stijltuinen.


Lees het artikel hier!

Placeholder

moderne fusion tuin

Excellent


Exclusief, eigenzinnig, sereen en duurzaam. Kenmerkend voor de tuinontwerpen van Stijltuinen | Exclusieve buitenruimtes. U wilt geen dertien-in-een-dozijn-tuin? Of u wilt uw achtertuin omtoveren tot een behaaglijke loungeruimte?


Lees het artikel hier!
Placeholder

Tuinen met allure

Excellent


Zorgeloos buiten relaxen wordt in navolging van de leefwijze uit mediterrane landen ook in Nederland steeds belangrijker. Mensen leven graag buiten en besteden daarom veel aandacht aan vormgeving en inrichting van de ruimte rondom de woning. In een stijlvolle tuin zijn rust, ruimte en comfort bepalend voor de juiste sfeer en uitstraling. Stijltuinen ontwerpt exclusieve buitenruimten voor het luxe tuin- en terrasleven.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Daktuin- architectuur

CG. Concept


Dit fraaie dakterras, ontworpen door Stijltuinen | Exclusieve buitenruimtes, is gelegen op het Entrepotgebouw in Rotterdam op de Kop van Zuid en kijkt uit op de Erasmusbrug en de Wilhelminapier. Prijswinnende daktuin Via een publicatie van een eerder gerealiseerde prijswinnende daktuin van Erik van Gelder werden de eigenaren enthousiast om ook met hun dakterras aan de slag te gaan.


Lees het artikel hier!
Placeholder

Sfeervolle daktuin

Chic gardens


Zuiders genieten in Rotterdam Tuindesigner Erik van Gelder ontwierp een bijzonder dakterras in Rotterdam. In opdracht van zijn klant, die enige tijd in Dubai woonde en werkte, creëerde hij een buitenruimte die de sfeer van het zuiden oproept.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Stijltvolle daktuin

Excellent


Samenwerking leidt tot tuin op niveau. Een tuin is vooral een plek om even lekker te ontspannen en te genieten van rust en vrijheid. Om een dergelijke droomplek te realiseren, is een goed tuinontwerp onontbeerlijk.


Lees het artikel hier!
Placeholder

Moderne Patiotuin

Rotterdam


Minimalistische PATIOTUIN Op de eerste verdieping van een kantoorpand op Rotterdam Airport ligt deze strakke, geheel omsloten patiotuin ontworpen door Erik van Gelder van STIJLTUINEN. Deze slechts 4,5 bij 4,5 m grote buitenkamer dient als visitekaartje voor de klanten én als rustpunt voor de werknemers die hier even kunnen pauzeren.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Stadstuin Amsterdam

Chic gardens


Deze kleine stadstuin in hartje Amsterdam moet het niet hebben van vergezochte effecten of schreeuwerige bloemenperken. De tuin werd door toedoen van Stijltuinen nieuw leven ingeblazen. Deze nieuwe invulling lijkt misschien vanzelfsprekend, maar is bij nader inzien overdacht en zorgvuldig uitgevoerd tot in het kleinste detail.


Lees het artikel hier!
Placeholder

Modern & natuurlijk

Home&Garden


Waar moet je beginnen met een zo goed als kale tuin als je een fiks wensenpakket hebt waarin tegenstellingen niet van de lucht zijn? Dan leg je dat pakket in handen van een expert.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Meesterlijke Buitenkamer

Amsterdam


Deze kleine tuin in Amsterdam is een blikvanger in subtiliteit. De verhoudingen zijn bijna kunstzinnig te noemen. Maar wat is dat dan, subtiliteit in een tuin van deze afmetingen?


Lees het artikel hier!
Placeholder

Luxueus terras

Tuinontwerp


In Bodegraven ligt dit luxueuze, verdiepte loungeterras met uitzicht over de Oude Rijn. Na het lezen van een Tuinontwerp Special, waarin een zakelijke patiotuin ontworpen door Erik van Gelder van Stijltuinen stond, vroegen de opdrachtgevers hem in hun tuin een soortgelijke zitkuil aan het water te maken. Onder de op maat gemaakte loungebanken is ledverlichting geïntegreerd.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Design & Groenten

Wonen DIchtbij


Een goede basis is het halve werk. Dat stelt tuinarchitect Erik van Gelder van Stijltuinen in Hendrik-Ido-Ambacht. Het maakt volgens hem niet uit of je een grote tuin, een dakterras of een balkon hebt. Er valt altijd wat moois van te maken. “Je kunt met accessoires je tuin steeds weer een wat ander uiterlijk geven. Daarom is het belangrijk om de bestrating rustig en strak te houden.”


Lees het artikel hier!
Placeholder

Stijltuinen over sfeer

Terra Architectura


‘Ruimtes zo veranderen dat ze mensen blij maken, daar groeien wij van’. Persoonlijk contact, transparantie en techniek in de tuin boeien de ontwerpers van Stijltuinen. Al deze aspecten worden zeer nauwkeurig in onze ontwerpen uitgewerkt.


Lees het artikel hier!

Placeholder

Exclusief dakterras

Rotterdam


In de speciale uitgave Tuinontwerp van bloemen en planten werd deze stijlvolle daktuin belicht. Exclusief dakterras Dit bijzonder fraaie dakterras op de Kop van Zuid in Rotterdam vormt een heerlijke leefruimte om ’s zomers tot laat in de avond te loungen en te genieten van het geweldige uitzicht.


Lees het artikel hier!